L’any 1994 vaig entrar a formar part de l’equip dels estudis Oido de Barcelona. Al Costat d’en Jordi Bonet em vaig formar com a tècnic multi-disciplinar en els camps del Cine, la Música, el Teatre i la Publicitat.

Actualment,  amb en Jordi al capdavant,  conjuntament amb el seu germà Jaume l’Albert Clemente i jo dirigim l’estudi

Publicitat

Maxibon David Villa

Agència JWT Barcelona

Malauradament aquest va ser l’últim cop que vaig treballar amb l’amic Tino Romero. Va ser tot un privilegi poder treballar tants anys aprenent de gent com ell.

BCN Neta

Produced by Ovideo
Director jorge Palomar
Customer Ajuntament de Barcelona

Va ser un plaer treballar al costat dels talentosos Catarres

Estrella Damm FCB

Produced by Ovideo
Director Oriol Villar

Aquí vaig tenir el plaer de treballar per primer cop amb els Amics de les Arts Va ser tot un repte de producció satisfer les demandes de l’Oriol. I va valdre la pena, doncs va quedar una peça rodona!

La Marató 2019

Produced by Oxigeno
Agència Ogilvy
Client TV3

Estudis Oido és un estudi compromès i sempre que podem participem amb causes nobles com la marató. Aquesta a data d’avui és la nostra darrera participació de la ma del nostre amic i director creatiu d’Ogilvy Camil Roca.

lidl Los Mandaos

Produced by Oxigeno
Agència Ogilvy
Client TV3

Divertida campanya de lidl

Música

Amics de les arts

Vaig enregistrar aquest preciós tema a l’estudi amb els Amics de les Arts i la Coral Sant Jordi. Amb ells havíem treballat anteriorment fent un anunci per Estrella Dam, i els hi va agradar la idea de tornar a treballar junts.

Jofre Bardagí

Amb en Jofre ens uneix una amistat de fa anys