Aquí podeu veure una breu selecció dels darrers i mes destacats treballs en els que he participat

Claudia Bardagí

Walking on time, és el primer disc de la Claudia Bardagí. Gravat als estudis oido per l'Ignasi Nogueras, i mesclat per mi amb el suport de'n Jordi i en Jaume Bonet, i masteritzat a Impact Mastering per Alvaro Balaña, és un disc tremendament recomanable!

Aquí teniu el Videoclip del single, gravat als mateixos estudis oido per en Ramon Balaguer.

Glaucs

En aquest disc, la meva participació va ser poqueta. Vaig enregistrar uns coros de la Beth Rodergas, i en Santi Balmes per tres temes. Però després del currículum que comparteixo amb els meus amics de Glaucs, no m'el voldria deixar de banda.

Aquí tenim el Single La Cançó de la Rebequeta i el Moscatell

Josafat (Marc Timon)

Que dir d'en Marc Timón! Un Compositor excepcional del nostre país. Polifacètic personatge que tan ha composat per cobla, com per cinema, com inspeccionat amb èxit el mon dels musicals. Alumne predilecte del gran mestre Albert Guinovart, Autor de Mar i Cel i Flor de Nit entre d'altres, sorprèn amb cada nou treball que realitza. En aquest dics, enregistrat i mesclat per l'Ignasi nogueres, hi he fet la microfonació i edicions de la orquestra,

Aquí tenim el tema principal del musical Josafat Cantat e interpretat per Xavier Ribera

Cordes Invisibles

Disc postum del genial compositor i arranjador Josep Maria Bardagí interpretat per Cordes Invisibles, el grup que ell liderava, amb Joan Garrobe a la guitarra, Pere Bardagí al violí, Jose Enrique Tarrasó al Segon Violí, Xavier Blanc a la viola, i Quim Alabau al Violoncel. Enregistrat magistralment per Manolo del Fresno, el vaig mesclar conjuntament amb en Pere Bardagí als estudis Oido.

Salut D'amour

Exquisit disc de la violinista Ala Voronkova enregistrat amb el seu marit Guerassim Voronkov al piano, interpretant temes de d'Elgar, Sarasate, Dvorák, Grieg, Wieniawski, Grieg, Bach, Kreisler, Mendelssohn, Rimski-Kórsakov.


Las Migas

Disc de Flamenc en el qual hi vaig fer les mescles. En aquell moment encara contaven amb la veu de la Silvia Perez Cruz. Una Gran Experiència!!

Jo Faig Cançons

Aquest disc de Jofre bardagí, és un exponent de la globalització! les guitarres es varen enregistrar al Maresme, les Bateries al vendrell, les veus a Buenos Aires, els Baixos a Begur... Un No Parar!! i com no, una disfrutada treballar un cop més amb en Jofre Bardagí!

Maqueta de Glaucs

Si, una maqueta! però quina maqueta!! Mai oblidaré el dia que en Josep Maria Bardagí, amb qui jo treballava habitualment, em va demanar de gravar una maqueta al seu fill i els seus amics. M'esperava trobar-me uns nens amb més bona voluntat que traça, però grata fou la meva sorpresa, quan em vaig trobar aquest tremendo grup de magnífics músics amb els quals m'he fet gran!! Us "Estimut" Glaucs!!! FAAAA!!!

Glaucs 1994 2003

Concert en directe enregistrat a la sala La Mirona de Girona!